Nuorisolääkäreiden hallitus 2017-2018

Puheenjohtaja: Marjo Kuortti, LT, yleislääketieteen erikoislääkäri, Tampereen kaupugin nuorisoneuvola (etunimi.sukunimi(at)fimnet.fi)

Sihteeri: Silja Kosola, LT, yleislääketieteen erikoislääkäri, Lasten ja nuorten lääkäripalvelut, Helsingin kaupunki, (etunimi.sukunimi(at)fimnet.fi)

Rahastonhoitaja: Hannu Penttinen, LKT, yleislääkäri, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon lääkäri, Helsingin kaupunki,  hannu.penttinen[at]netti.fi

Yhteistoimintahenkilö: Ulla Salonen, LT, yleislääkäri, YTHS Helsinki, ullaesalonen(at)gmail.com

Varsinaiset jäsenet:

Emma Niemelä, nuorisopsykiatriaan erikoistuva, Espoon kaupunki, Nupoli, Nuorisopoliklinikka, (emma.k.niemela[at]hotmail.com)

Satu Pirilä, LT, Lastentautien erikoislääkäri, Nuorisovastaanotto, HUS Lasten ja nuorten sairaala (satu.pirila(at)hus.fi)

Tommi Harju, LK, Oulun yliopisto, tomharju(at)mail.student.oulu.fi

Varajäsen:

Elina Hermanson, LT, lastentautien erikoislääkäri, (etunimi.sukunimi(at)fimnet.fi)